Retsept: Kartuli-peedigratään
Warning: Undefined variable $commenttitle in /data05/virt69133/domeenid/www.ideenurk.ee/htdocs/wp-content/plugins/facebook-comment-by-vivacity/user-file.php on line 121
Warning: Undefined variable $commentcount in /data05/virt69133/domeenid/www.ideenurk.ee/htdocs/wp-content/plugins/facebook-comment-by-vivacity/user-file.php on line 121
Warning: Trying to access array offset on null in /data05/virt69133/domeenid/www.ideenurk.ee/htdocs/wp-content/plugins/twitter-facebook-google-plusone-share/tf_display.php on line 72
Warning: Undefined array key "twitter_id" in /data05/virt69133/domeenid/www.ideenurk.ee/htdocs/wp-content/plugins/twitter-facebook-google-plusone-share/tf_display.php on line 277
Nägin telekast, kuidas Gordon Ramsy sellise ilusa gratääni valmistas ja proovisin ka. Tulemus on väga ilusat värvi.
Vaja läheb:
6-8 kartulit
1 keskmise suurusega keedetud peet
300 ml vahukoort
soola
pipart
2 küüslauguküünt
Viiluta toored kartulid ja keedetud peet õhukesteks viiludeks. Sega vahukoore hulka sool, pipar ja purustatud küüslauk. Laota ahjuvormi vaheldumisi kihid peedist ja kartulist, vala peale vahukoor ja küpseta ahjuks 200 kraadi juures umbes 1 tund.
Mina hoidsin umbes 40 minutit vormi peal fooliumit. Kasutasin väiksemat sorti ahjuvormi.